ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Truth Social, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπεραμύνθηκε της επιτυχίας των αεροπορικών επιθέσεων των ΗΠΑ κατά του Ιράν, επιμένοντας ότι οι στόχοι «καταστράφηκαν ολοκληρωτικά» και εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
«Οι στόχοι που πλήξαμε στο Ιράν καταστράφηκαν ολοσχερώς, και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Μόνο τα Fake News θα έλεγαν κάτι διαφορετικό, για να προσπαθήσουν να μειώσουν όσο μπορούν την επιτυχία – και ακόμη κι αυτοί λένε ότι “καταστράφηκαν αρκετά καλά!”» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Τραμπ επιτέθηκε προσωπικά σε συγκεκριμένα πρόσωπα του Τύπου, κατονομάζοντας την Άλισον Κούπερ του CNN, τον πρόεδρο της Comcast Μπράιαν Ρόμπερτς, τον δημοσιογράφο Τζον Κάρλ του ABC, και γενικά τους σταθμούς NBC και CNN, τους οποίους αποκάλεσε «fake news» και «ηττημένους».
«Δεν σταματούν ποτέ τα καθάρματα στα ΜΜΕ, και γι’ αυτό τα νούμερα τηλεθέασής τους είναι στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών — ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!» καταλήγει ο Αμερικανός πρόεδρος, διατηρώντας την επιθετική ρητορική του απέναντι στον Τύπο.
Διαβάστε επίσης:
Ιρακινά Μέσα: Δεν έχει καταγραφεί βομβαρδισμός στην αμερικανική βάση στο δυτικό Ιράκ
Συνάντηση Ορσέλ και Βασίλη Ψάλτη με τον Πρωθυπουργό: Η Ευρώπη χρειάζεται ισχυρές τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στη Wall Street μετά το σήμα Πάουελ για μειώσεις επιτοκίων – Στις 45.600 μονάδες ο Dow Jones
- Hellenic Train: Επανέρχονται σε κυκλοφορία τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Τσουκαλέικα – Καμίνια
- ΕΕ: Χρηματοδοτεί με 116 εκατ. ευρώ 13 έργα «για την αποκατάσταση των ωκεανών και των υδάτων»
- Ντέιβιντ Λάμι: Ηθικό σκάνδαλο η κατάσταση λιμού στη Γάζα – Θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί
