ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πρώτα του σχόλια αφότου τέθηκαν σε ισχύ οι δασμοί 10% σε ορισμένες χώρες έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Η Κίνα έχει πληγεί πολύ πιο σκληρά από τις ΗΠΑ, μακράν. Αυτοί, και πολλά άλλα κράτη, μας έχουν φερθεί άσχημα για να μην επιβιώσουμε», γράφει σε μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social. «Ήμασταν ένα ανόητο και αβοήθητο θύμα μαστιγώματος, αλλά όχι πια».
Έπειτα πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του «αποκαθιστά θέσεις εργασίας και επιχειρήσεις όπως ποτέ άλλοτε», συμπληρώνοντας με κεφαλαία: «ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ, δεν θα είναι εύκολο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ιστορικό».
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται για γκολφ στη Φλόριντα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, μετά το σοκ και δέος που προκάλεσε στις αγορές και το παγκόσμιο εμπόριο.
Διαβάστε επίσης:
Τσιάρας από το Κιλελέρ: Οι αγρότες αποτελούν τον ισχυρότερο κρίκο της ελληνικής οικονομίας
Εμπορικός πόλεμος Τραμπ: Εξαγορές, συγχωνεύσεις και IPOs αξίας πολλών δισ. πάγωσαν μέσα σε 24 ώρες
Ελλάδα στον ΟΗΕ: Χωρίς κοινό ρυθμιστικό πλαίσιο, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να απειλήσει την ειρήνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.