ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προθεσμία να εγκαταλείψουν μέχρι 24 Σεπτεμβρίου την Κωνσταντινούπολη και να επιστρέψουν στους νομούς αρχικής καταγραφής τους έδωσε στους πρόσφυγες από τη Συρία η Υπηρεσία Μετανάστευσης της Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα με το ertnews.gr, μετά την ημερομηνία αυτή, οι Σύροι πρόσφυγες που θα εντοπίζονται στην Κωνσταντινούπολη θα αντιμετωπίζονται ως παράτυποι μετανάστες.
Στόχος, όπως αναφέρεται, είναι να μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών στους 1 εκατ. 203 χιλ., που είναι ο επίσημος αριθμός εγγεγραμμένων στις υπηρεσίες αλλοδαπών της Κωνσταντινούπολης.
Επισήμως στην Τουρκία υπάρχουν 4,9 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες, ωστόσο η εθνικιστική αντιπολίτευση κάνει λόγο για έως και 13 εκατ.
Διαβάστε επίσης:
Φρένο στις εξαγωγές ρυζιού βάζει η Ρωσία
Πυροσβεστικές δυνάμεις των ΗΠΑ επιχειρούν στην Ελλάδα – Ευχαριστίες από ΥΠΕΞ
Ουκρανία: Στρατιωτικές θέσεις κοντά στο Μπαχμούτ επισκέφτηκε ο πρόεδρος Ζελένσκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Προειδοποίηση για νέα πλήγματα στον νότιο Λίβανο
- Αγαπηδάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία της: «Ευχαριστώ για τις ευχές, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά»
- ΔΝΤ προς ΕΕ: Έρχονται τεράστιες δαπάνες για άμυνα, ενέργεια και συντάξεις τα επόμενα 15 χρόνια
- Επίθεση Δούκα στο νέο νομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση: «Στο τέλος θα μας διορίζουν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.