ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διόρισε τον Λουτφί Ελβάν νέο υπουργό Οικονομικών της χώρας, ώρες μετά αφότου έκανε δεκτή δεκτή την αιφνιδιαστική παραίτηση του Μπεράτ Αλμπαϊράκ.
Ο διορισμός του Ελβάν δημοσιεύτηκε στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
O 58χρονος πολιτικός, ο οποίος έχει σπουδάσει μηχανικός μεταλλείων, έχει υπάρξει στο παρελθόν υπουργός Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών (2013 – 2015), υπουργός Ανάπτυξης (2016-2018) και αναπληρωτής πρωθυπουργός (2015-16).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παναγιώτης Ψωμιάδης: Κάθειρξη 10 ετών για τα «45άρια» στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης
- Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Ηλίας Βρεττός – Τι συνέβη (video)
- Δένδιας από Αυλώνα: Είμαστε στο πρώτο σημαντικό βήμα μιας μεγάλης αλλαγής, μιας διαφορετικής θητείας
- Εθνική Τράπεζα: Τι απαντά για τις τραπεζικές χρεώσεις στα νέα πακέτα συναλλαγών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.