ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες συζήτησαν τη μεταβατική περίοδο στη Συρία μετά την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ από αντάρτες και τα πιθανά βήματα για την ανοικοδόμηση της χώρας, σύμφωνα με πηγή του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ο Φιντάν και ο Γκουτέρες συζήτησαν επίσης την πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία, είπε η πηγή.
Οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις για το τι θα μπορούσε να κάνει ο ΟΗΕ για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Συρίας, πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Ιταλία: Έκρηξη σε αποθήκη της ΕΝΙ – Δυο νεκροί
Γεραπετρίτης: Το έργο διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου θα συνεχιστεί κανονικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
