ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον 200-300 άμαχοι σκοτώθηκαν στην πόλη Ιρπίν, κοντά στο Κίεβο, πριν να την ανακαταλάβουν από τους Ρώσους οι ουκρανικές εβδομάδες, στις αρχές αυτής της εβδομάδας, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος.
Ο Ολεξάντρ Μαρκούσιν ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της πόλης όπου για πολλές ημέρες διεξάγονταν σφοδρές μάχες με τους Ρώσους.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, περίπου 50 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Ιρπίν και υπάρχουν ακόμη πτώματα κάτω από τα χαλάσματα. Όπως είπε, όλη τη νύχτα συνεχίζονταν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Τίποτα «ελπιδοφόρο», καμία «πρόοδος» στις συνομιλίες με την Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ρούτσι: Προθεσμία 10 ημερών από την Εισαγγελία Λάρισας για να ορίσει εξετάσεις στη σορό του γιου του
- Ζάππειο: Συνάντηση επτά κορυφαίων Ελλήνων εφοπλιστών με τους Αμερικανούς υπουργούς και την Γκίλφοϊλ
- Αιχμές Πιερρακάκη στη Βουλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε τα ΕΛΤΑ με χρέη και κλειστά καταστήματα»
- Κικίλιας από την P-TEC: Έρχονται στρατηγικές αμερικανικές επενδύσεις σε λιμάνια και ναυπηγεία