ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 αεροπορικές βόμβες, περίπου 2.400 πυραύλους και περίπου 100.000 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ουκρανικού μέσου United24.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, καθημερινά πάνω από το έδαφος της χώρας καταγράφονταν χιλιάδες αεροπορικοί στόχοι.
Οι συναγερμοί για επικείμενους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία ήχησαν το 2025 τουλάχιστον 19.033 φορές. Πιο συχνά ήχησαν στις περιοχές του Χαρκόβου (2.020 φορές) , της Ζαπορίζια (1.807 φορές) , του Σούμι (1.793 φορές), του Ντνιεπροπετρόφσκ (1.658 φορές) , του Ντονέτσκ (1.419 φορές).
«Κάθε μέρα έφερνε νέες καταστροφές και απώλειες μεταξύ των αμάχων. Οι συνεχείς επιθέσεις κατέστρεφαν αστικές και ενεργειακές υποδομές, μετατρέποντας την ζωή των ανθρώπων σε αγώνα για την επιβίωση».
Διαβάστε επίσης
Κίεβο: Το βίντεο της Μόσχας για την επίθεση στο σπίτι του Πούτιν είναι «γελοίο»
Σι Τζινπίνγκ: Η εθνική επανένωση με την Ταΐβάν δεν μπορεί να ανακοπεί
Axios: Νετανιάχου–Τραμπ συζητήσεις για νέες επιθέσεις κατά του Ιράν μέσα στο 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι νεότερες τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες
- Δούκας: Το συνέδριο του Μαρτίου είναι η τελευταία ευκαιρία για επανεκκίνηση και λύτρωση του ΠΑΣΟΚ
- Σπάνιες φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 εκτελεσθέντων στην Καισαριανή – Βρέθηκαν σε δημοπρασία στο eBay
- Στο μικροσκόπιο της ΔΑΕΕ η Βιολάντα – Αγνωστοι κάνουν εκσκαφή σε άλλο εργοστάσιο του Τζιωρτζιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.