ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο Καζακστάν για συνόδους περιφερειακών οργανισμών και διμερείς συναντήσεις, ιδίως με τον ομόλογό του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έφθασε στην πρωτεύουσα του Καζακστάν για να συμμετάσχει σε συνόδους διαφόρων περιφερειακών οργανισμών, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση στην Αστάνα.
Ο κ. Πούτιν θα συμμετάσχει στη σύνοδο της Διάσκεψης για την Αλληλεπίδραση και των Οικοδόμηση Μέτρων Εμπιστοσύνης στην Ασία (CICA), όπως και ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ηγέτες αρκετών ακόμη κρατών, ιδίως της Ασίας.
Ο ρώσος πρόεδρος προγραμματίζει να έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον κ. Ερντογάν και τον εμίρη του Κατάρ, τον Σέιχ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι.
Διαβάστε επίσης
Τζο Μπάιντεν για συνάντηση με Βλαντίμιρ Πούτιν: «Εξαρτάται»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαλαμίνα: Φωτιά ξέσπασε σε δάσος
- Τραμπ για Ιράν: «Ανθρωπιστική κρίση επικών διαστάσεων» οι εκτελέσεις διαδηλωτών «πρέπει να σταματήσουν αμέσως»
- Ισπανία: Η κρίση στη Θέουτα φέρνει αλλαγές στη νομοθεσία για τη μετανάστευση και το άσυλο
- Βοιωτία: Μαίνεται η φωτιά σε δάσος στη Στεφάνη – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και επιχειρούν 7 εναέρια (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.