ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίστηκε απο χθες – «Απαγορεύεται η είσοδός του στις ΗΠΑ, είναι ακροαριστερός τρομοκράτης»
Οι ΗΠΑ ανέφεραν ότι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ρωσία καταφεύγει σε “απελπισμένες τακτικές”, αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε την Τετάρτη στρατιωτικό νόμο σε τέσσερις εν μέρει κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας που η Ρωσία διεκδικεί ως δικές της. Πρόκειται για τις περιοχές Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζια.
“Δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν ότι η Ρωσία καταφεύγει σε απελπισμένες τακτικές για να προσπαθήσει να επιβάλει τον έλεγχο σε αυτές τις περιοχές”, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Vedant Patel, κατά την καθημερινή ενημέρωση του Τύπου.
Διαβάστε επίσης
ΕΕ: Το Βραβείο Ζαχάροφ για την Ελευθερία της Σκέψης απονεμήθηκε στον ουκρανικό λαό
Γαλλία: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα καταθέσει η Αριστερά
Bild: Ματαιώθηκε ξανά η επίσκεψη του Σταϊνμάιερ στο Κίεβο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο μανίκι της Σάντερλαντ η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Shuffle, με φόντο τη νέα εποχή των στοιχηματικών χορηγιών
- Νέο περιστατικό μετά τον Μαζωνάκη με «θαυματουργές» θεραπείες – Αγγειοχειρούργος υποσχόταν «θαύματα» σε 10 μέρες με ενέσιμες βιταμίνες
- Κτηματολόγιο: Ψηφιακά πλέον οι διορθώσεις στα ακίνητα με την «metavoles» – Τι αλλάζει σε όρια και εμβαδά
- Σιδηρομετάλλευμα: Επιστροφή στα κέρδη με την τιμή κοντά στα 100 δολάρια – «Βαρίδι» η Κίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.