ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Όλοι θέλουν να τελειώσει αυτό», λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ από το αεροπλάνο προς την Ουάσινγκτον.
Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X από το αεροπλάνο, ο Στάρμερ λέει «όλοι θέλουν να τελειώσει αυτό, όχι μόνο οι Ουκρανοί».
Προσθέτει δε ότι πρέπει να βεβαιωθούν ότι «το κάνουν σωστά» για μια διαρκή ειρήνη που θα είναι «δίκαιη και δίκαιη». «Είναι προς το συμφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου να το κάνουμε σωστά», λέει η δήλωση στο βίντεο.
I’m on my way to Washington D.C. to meet @POTUS, @ZelenskyyUa and other leaders.
Here’s why: pic.twitter.com/5mj4fTzP06
— Keir Starmer (@Keir_Starmer) August 18, 2025
Υπενθυμίζεται ότι ο Κιρ Στάρμερ θα συμμετάσχει μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στις συνομιλίες στο Λευκό Οίκο μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ : Ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς θα παραστεί στη συνάντηση Τραμπ –Ζελένσκι
Σδούκου για μέτρα ΔΕΘ: Στόχος των μεταρρυθμίσεων το ουσιαστικό αποτύπωμα στην κοινωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.