ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την συμφωνία Χαμάς με Ισραήλ σχολιάσει ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σόλτς αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις στη Ντόχα.
«Καταλαβαίνουμε πόσο επώδυνη είναι για το Ισραήλ οποιαδήποτε συμφωνία με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς. Παρ’ όλα αυτά, οι ζωές των ομήρων πρέπει τώρα να έχουν απόλυτη προτεραιότητα», ανέφερε ο Σολτς, προσθέτοντας ότι προσφέρεται η ευκαιρία μιας κατάπαυσης του πυρός για την ανακούφιση των δεινών στη Γάζα.
Η Χαμάς ανέφερε, στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της ότι ελπίζει σε μια «σαφή και συνολική συμφωνία», στις συνεχιζόμενες συνομιλίες για συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Ντόχα.
Η Χαμάς τόνισε ότι είχε διαβουλεύσεις με άλλες παλαιστινιακές παρατάξεις – όπως η Ισλαμική Τζιχάντ που επίσης κρατά ομήρους – και τις ενημέρωσε για την «πρόοδο που σημειώθηκε».
Διαβάστε επίσης:
ΟΛΠ: Ξεκίνησαν τα δρομολόγια κρουαζιέρας της MSC
Νότια Κορέα: Στρατιωτική μονάδα ενέκρινε την είσοδο της αστυνομίας στην προεδρική κατοικία
Λουτσέσκου: Μειώθηκε η ποινή του προπονητή του ΠΑΟΚ – Τι λέει ο Κούγιας σε νέα ανακοίνωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος
- Αδυναμία προσέγγισης πλοίου στο Διαφάνι της Καρπάθου λόγω καιρικών συνθηκών
- Παπασταύρου: Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στη νέα ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική – Ένας χρόνος στο ΥΠΕΝ
- Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ – Στο επίκεντρο η Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.