ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κυβερνητικός συνασπισμός και η κυβέρνηση της Σλοβακίας θα συζητήσουν μέτρα αντιποίνων κατά της Ουκρανίας μετά τη διακοπή της διαμετακόμισης ρωσικού φυσικού αερίου στη Σλοβακία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο.
Ο Φίτσο σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του που αναρτήθηκε στο Facebook, δήλωσε ότι το κόμμα του Smer θα εξετάσει το ενδεχόμενο να διακόψει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία, να μειώσει τη βοήθεια προς τους Ουκρανούς πρόσφυγες και να απαιτήσει την ανανέωση της διαμετακόμισης ή την αποζημίωση για τις απώλειες που, όπως είπε, υπέστη η Σλοβακία λόγω του τερματισμού της ροής του ρωσικού φυσικού αερίου.
Διαβάστε επίσης
Ισπανία: Εκατοντάδες μετανάστες έφτασαν την Πρωτοχρονιά σε Βαλεαρίδες και Κανάριους Νήσους
ΟΗΕ: Καλεί την Παλαιστινιακή Αρχή να άρει την αναστολή της λειτουργίας του Al Jazeera
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποσειδώνος: 3 νεκροί από αυτοκίνητο που έπεσε στα κιγκλιδώματα και ανετράπη
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Αllwyn, ΔΑΑ, Aegean, HelleniQ Energy
- Νέος φόρος στον online τζόγο: Το σχέδιο που διχάζει την ευρωπαϊκή αγορά
- Αλέξανδρος Αργυρός (AXIA): Η είσοδος της Star Bulk στο XA συνδέει τη διεθνή δυναμική και παράδοση της ναυτιλίας μας με την ανάπτυξη της εγχώριας κεφαλαιαγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.