ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση της Συρίας ενέκρινε την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλα τα μέτωπα του 12ετούς εμφυλίου πολέμου της χώρας, ανέφεραν την Παρασκευή τα κρατικά μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με το Reuters, προσθέτοντας ότι η βοήθεια θα φτάσει σε όσους την έχουν ανάγκη με τη βοήθεια του ΟΗΕ, της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου και του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κυβέρνηση κήρυξε επίσης τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τον φονικό σεισμό της Δευτέρας – Lattakia, Hama, Aleppo και Idlib – ζώνες καταστροφής και θα δημιουργήσει ένα ταμείο για την αποκατάστασή τους.
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στην Τουρκία: Θρήνος για τους νεκρούς μαθητές ομάδας βόλεϊ στην Αμμόχωστο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποδαρικό με επιτυχία στην πιλοτική 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ – Τι δήλωσαν Κυρανάκης, Σπηλιόπουλος και Αγιάσογλου
- Λ. Μπαρμπετάκη (AbbVie): Η πορεία μέχρι το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και η στοχοθεσία
- Τα Μaggoosh της Μαργαρίτας Χρυσάκη, τα «Θαλασσινά» του Πάριου, η ομογένεια που στηρίζει την ΕΛΠΙΔΑ και το νέο στέκι στην Βουλιαγμένη
- Η Ζέττα Μακρή και το λαμόγιο
