ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση της Συρίας ενέκρινε την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλα τα μέτωπα του 12ετούς εμφυλίου πολέμου της χώρας, ανέφεραν την Παρασκευή τα κρατικά μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με το Reuters, προσθέτοντας ότι η βοήθεια θα φτάσει σε όσους την έχουν ανάγκη με τη βοήθεια του ΟΗΕ, της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου και του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κυβέρνηση κήρυξε επίσης τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τον φονικό σεισμό της Δευτέρας – Lattakia, Hama, Aleppo και Idlib – ζώνες καταστροφής και θα δημιουργήσει ένα ταμείο για την αποκατάστασή τους.
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στην Τουρκία: Θρήνος για τους νεκρούς μαθητές ομάδας βόλεϊ στην Αμμόχωστο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pizza Fan: Νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα παρουσία της Νίκης Κεραμέως – Οι τρεις άξονες της συζήτησης
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Τρεις παρεμβάσεις για την προστασία των δανειοληπτών – Τι ζητά για τον εξωδικαστικό μηχανισμό
- Ισραήλ: Μετεκλογική συνάντηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης – Κοινό μέτωπο κατά Νετανιάχου
- Ντόναλντ Τραμπ: Kοντά σε εμπορική συμφωνία με τον Καναδά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.