Ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας ενεργοποίησε σήμερα μία πρωτοβουλία παγκόσμιας εμβέλειας για τις αλυσίδες εφοδιασμού σε παγκόσμιο επίπεδο με στόχο, την προσέλκυση επενδύσεων 10,64 δισεκατομμυρίων δολαρίων (10,79 δισεκατομμυρίων ευρώ). Πρόκειται για την προσέλκυση σε αρχικό στάδιο, στη Σαουδική Αραβία “ποιοτικών επενδύσεων στη βιομηχανία και στην παροχή υπηρεσιών στην εφοδιαστική αλυσίδα”.
Η πρωτοβουλία του πρίγκιπα διαδόχου του θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν θα περιλαμβάνει τη διάθεση 10 δισεκατομμυρίων ριάλ (2,70 δισεκατομμυρίων ευρώ) σε οικονομικά και μη οικονομικά κίνητρα για τους επενδυτές των αλυσίδων εφοδιασμού, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Σουηδικής Αραβίας.
Διαβάστε επίσης
Σοϊγκού: Η Μόσχα ανησυχεί για την πιθανή χρήση μιας «βρόμικης βόμβας» από την Ουκρανία
Σούνακ: «Διεκδικώ την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, ώστε να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός»
Τζόνσον: Μάχεται να εξασφαλίσει στήριξη για μια νέα υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νέα εποχή της τραπεζικής: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη και το agentic banking αλλάζουν τα πάντα
- ΟΠΕΚ: Οριακή αύξηση παραγωγής μετά την αποχώρηση των ΗΑΕ στα 188.000 βαρέλια ημερισίως
- Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
- ΥΠΠΟ – ΕΚΚΟΜΕΔ: Το νέο 5ετές Σχέδιο Δράσης «Greece On Screen» αξίας 750 εκατ. ευρώ που θα φέρει τη νέα εποχή στην οπτικοακουστική δημιουργία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.