ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ρωσική κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Rosneft κατέληξε σε συμφωνία με την κυβέρνηση της Μογγολίας για την κατασκευή αγωγού προς την Κίνα μέσω της Μογγολίας, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Διαβάστε επίσης
Άμεση καταδίκη των τουρκικών δηλώσεων ζητεί η Ελλάδα – Οι επιστολές σε ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ
Διπλωματικές πηγές: Η επιστολή της Τουρκίας κινείται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας
Λαβρόφ: Η Μόσχα ζήτησε «διευκρινίσεις» από τον ΔΟΑΕ για την έκθεσή του για τη Ζαπορίζια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: «Οι ιρανικοί πύραυλοι είναι για να εκτοξεύονται, όχι αντικείμενο διαπραγματεύσεων» – Συμφωνεί ο Τραμπ
- Μαρούσι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφ. Κηφισίας λόγω εργασιών – Πότε θα ισχύσουν
- Έκτακτο: Στα 4,05 ευρώ η τιμή διάθεσης των μετοχών για την ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ – Στα 600 εκατ. ευρώ οι προσφορές στο Ελληνικό book
- Ιδιωτικό Χρέος: Πρεμιέρα για δύο νέα ψηφιακά συστήματα παρακολούθησης και πιστοληπτικής αξιολόγησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.