ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία ξεκίνησε μια νέα ποινική υπόθεση κατά του Όλεγκ Ναβάλνι, αδερφού του εκλιπόντος ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Το TASS δεν αναφέρει βάσει ποιου άρθρου του Ποινικού Κώδικα άνοιξε η υπόθεση, αλλά αναφέρει ότι η αστυνομία αναζητεί τον Όλεγκ Ναβάλνι ο οποίος ήδη έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των καταζητούμενων για άλλη υπόθεση.
Το 2014 ο αδερφός του Ναβάλνι καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση για απάτη, σε μια υπόθεση που οι επικριτές του Κρεμλίνου λένε ότι ήταν κατασκευασμένη και σχεδιασμένη για να ασκήσει πιέσεις στον αείμνηστο αδερφό του.
Διαβάστε επίσης:
Ο Τραμπ παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Ναβάλνι
Γερμανία: Προς υποβάθμιση οι προβλέψεις για την ανάπτυξη το 2024
Στην Ινδία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με τον ομόλογό του Ν. Μόντι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: ΗΠΑ και Ιράν οδεύουν σε πυρηνική συμφωνία που δεν διαφέρει πολύ από του 2015
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κατρακύλα της χώρας στο επίπεδο της ελευθερίας του Τύπου φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση βαφτίζει το ψάρι κρέας, επειδή ο ελεγχόμενος υπουργός λέγεται Καραμανλής
- Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή μεταναστών στην Ελλάδα μετά από απόφαση του Γερμανικού Διοικητικού Δικαστηρίου
