ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε «τα ειλικρινή συγχαρητήριά του» στον Κάρολο Γ΄, ο οποίος ανακηρύχθηκε σήμερα βασιλιάς , διαδεχόμενος στον θρόνο τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ.
«Δεχτείτε τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου για την ανάρρησή σας στον θρόνο» ανέφερε ο Πούτιν στο τηλεγράφημά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο. «Εύχομαι στη Μεγαλειότητά σας επιτυχία, ευρωστία και όλα τα καλά», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Πρεσβευτής Τουρκίας στην Ελλάδα: Δεν χρειαζόμαστε πολέμους να μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε γείτονες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Ζαχαράκη: «Προχωράμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία με σχέδιο και ισχυρή πολιτική βούληση»
- Eurostat: Η Ελλάδα στις τρεις ακριβότερες χώρες της ΕΕ για καλλιεργήσιμη γη το 2024
- Metlen: Τι κρύβεται πίσω από το +6% της μετοχής
- Έκθεση ΟΟΣΑ: Σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα – Οι προκλήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.