ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ δήλωσε σήμερα ότι οι από κοινού περικοπές στην προσφορά πετρελαίου στις οποίες προέβησαν η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία συνέβαλαν στην εξισορρόπηση των διεθνών αγορών πετρελαίου.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι Rossiya-24, ο Νόβακ είπε επίσης η απαγόρευση που επέβαλε η Ρωσία στις εξαγωγές βενζίνης και πετρελαίου είχαν θετικές επιπτώσεις στην εγχώρια αγορά καυσίμων.
Διαβάστε επίσης:
AEGEAN: Επανεκκινεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα με στήριξη από ΤΕΜΕΣ
Tim Cook: O CEO της Apple πούλησε μετοχές της εταιρείας αξίας 41 εκατ. δολαρίων
VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων. Οι κινήσεις της εβδομάδας
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Ο Σι παροτρύνει τον Στάρμερ να «υπερβεί τις διαφορές» στην επανεκκίνηση των σχέσεων στο Πεκίνο
- Χρυσός: Γράφει ιστορία με το ασταμάτητο ράλι – Έφτασε τα 5.550 δολάρια η ουγκιά
- Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Πέθανε η μητέρα του
- Μεταφέρονται σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.