ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επτά ημέρες μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ένας πρώτος αριθμός γύρω από τις ρωσικές απώλειες έρχεται από τη Ρωσία.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA, στις μάχες έχουν σκοτωθεί 498 Ρώσοι στρατιώτες και έχουν τραυματισθεί 1.597 από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης.
Μέχρι σήμερα η Ρωσία είχε αρνηθεί να δώσει στοιχεία για τις απώλειές της, προκαλώντας ερωτήματα στη διεθνή κοινότητα, την ώρα που η Ουκρανία υποστήριζε πως έχει σκοτώσει χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες.
Αντίθετα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 2.870 Ουκρανοί στρατιώτες και «εθνικιστές» έχουν σκοτωθεί και περίπου 3.700 είναι οι τραυματίες σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax. Ο αριθμός αυτός δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευθεί και δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο εκ μέρους της Ουκρανίας.
Διαβάστε επίσης
Τζο Μπάιντεν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισαγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία
Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας απαγορεύει την καταβολή μερισμάτων και τόκων σε ξένους επενδυτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.