ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει πρόθεση να συμμετάσχει στη σύνοδο της Ομάδας των Είκοσι (G20) πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου που θα διεξαχθεί στην Ινδονησία αργότερα φέτος, διαβεβαίωσε σήμερα η ρωσίδα πρεσβεύτρια στην Τζακάρτα, παρά τις παροτρύνσεις ορισμένων χωρών-μελών η Ρωσία να εκδιωχθεί από αυτήν.
«Όχι μόνο η G20, διάφοροι οργανισμοί προσπαθούν να αποβάλουν τη Ρωσία (…). Η αντίδραση της Δύσης είναι απόλυτα δυσανάλογη», υποστήριξε η Λουντμίλα Βορόμπιοβα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Οι ΗΠΑ και σύμμαχοί τους στη Δύση ζυγίζουν το εάν και κατά πόσον θα πρέπει να παραμείνει η Ρωσία στην G20 μετά την εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσαν πηγές ενημερωμένες για τις επαφές στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Διαβάστε επίσης
Νέα επικοινωνία Βλαντιμίρ Πούτιν-Μακρόν για την Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμερικανικά ομόλογα: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στη Βουλή – Υποχωρεί το δολάριο
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Συνεχίζεται η καταμέτρηση, πού παραμένουν ανοιχτές οι μάχες για τη Γερουσία (live)
- Βουτιά στις ασιατικές αγορές μετά τις νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Στο -3,99% ο Nikkei, απώλειες 3,23% για τον Kospi
- Bloomberg: Εκλογικό πλήγμα στον Τραμπ στην ενδιάμεση αναμέτρηση – Οι Δημοκρατικοί πήραν τον έλεγχο του Κογκρέσου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.