ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΠΑ: Ο Ρούμπιο ανακοινώνει συμφωνίες $12 δισ. στην Κεντρική Ασία – Αυξάνεται η πίεση σε Ρωσία και Κίνα
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς δεν έχει αναχωρήσει ακόμη για το Πακιστάν, ανέφερε στο πρακτορείο Reuters μια πηγή που έχει γνώση της αποστολής.
Η αμερικανική ομάδα θα φύγει «σύντομα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η πηγή αυτή, λίγη ώρα αφότου ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε στην εφημερίδα New York Post ότι οι Αμερικανοί διαπραγματευτές είναι «καθ’ οδόν» αν και η Τεχεράνη δεν έχει αποφασίσει να θα συνεχίσει τις συνομιλίες.
Δεν είναι σαφές αν τα άλλα μέλη της αμερικανικής αποστολής είναι καθ’ οδόν ή αν βρίσκονται ήδη στο Ισλαμαμπάντ.
Διαβάστε επίσης:
Λαβρόφ: Επανέλαβε την ανάγκη τήρησης της εκεχειρίας σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Αμπάς Αραγτσί
Η Ρωσία εκτιμά ότι η Κίνα θα αγοράζει φυσικό αέριο με έκπτωση σε σχέση με την Ευρώπη έως το 2029
Γάζα: Στα 71,4 δισ. δολάρια υπολογίζουν τις ανάγκες ανοικοδόμησης τα επόμενα 10 χρόνια ΟΗΕ και ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Η κρίση της Γαλλίας θυμίζει την Ελλάδα του 2010 – Πιο θωρακισμένη σήμερα η Ευρωζώνη
- Ιταλία: Αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας μετά τα επεισόδια εξετάζει η Μελόνι – «Λουκέτο» σε πολυτελή καταστήματα στο Μιλάνο
- ΠΑΣΟΚ εναντίον Τσίπρα: «Τον ακούγαμε και ήταν σαν να ακούμε τον Μητσοτάκη» – Βολές για «νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη»
- Σαμαράς: Ζητά μειώσεις φόρων παντού – «Η ακρίβεια είναι και ζήτημα κυβερνητικής πολιτικής»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.