ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κατ’ οίκον περιορισμό ετέθη από την ιταλική δικαιοσύνη η φοροτεχνικός του Αντόνιο Παντσέρι, η Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι.
Τις επόμενες ημέρες το δικαστήριο του Μιλάνου θα πρέπει να αποφασίσει αν θα εκδοθεί στο Βέλγιο, όπως έχουν ζητήσει οι εισαγγελείς των Βρυξελλών.
Η Μπελίνι συνελήφθη στο Μιλάνο την Τρίτη το βράδυ, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος, που εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εγκληματική δράση και διαφθορά.
Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, «η Μπελίνι φέρεται να διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ροή των μετρητών που προέρχονταν από το Κατάρ, δημιουργώντας, μαζί με την κόρη του Αντόνιο Παντσέρι, την Σίλβια Παντσέρι, μια σειρά από εταιρίες με στόχο να δοθεί σ’ αυτή τη ροή χρημάτων νόμιμη όψη».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Qatargate: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή-Για βασανιστήρια έκανε λόγο ο Δημητρακόπουλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Πολύ σύντομα» η δεύτερη φάση του ειρηνευτικού σχεδίου για τη Γάζα – Στο επίκεντρο ο αφοπλισμός της Χαμάς
- Χαμάς: Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Νετανιάχου
- Μηνάς Παπαδάκης: Ισχυρή επίδοση κρουαζιέρας στο Λιμάνι Ηρακλείου το 2025 με αύξηση επιβατών και προσεγγίσεων πλοίων
- Αθ. Κουσαθανάς: Τα έργα αναβάθμισης ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιβατών της Μυκόνου – Αποβιβάστηκαν στο νησί 2.191.908 επιβάτες