ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο σύρος μεταβατικός πρόεδρος Άχμεντ αλ Σάρα ανακοίνωσε σήμερα πως «μεταβιβάζεται σε τοπικές παρατάξεις και δρούζους σεΐχηδες» με απόφασή του η ευθύνη για την ασφάλεια στη Σουάιντα (νότια), θέατρο συγκρούσεων από την Κυριακή, στις οποίες σκοτώθηκαν πάνω από 350 άνθρωποι, σύμφωνα με ΜΚΟ.
Σε τηλεοπτικό διάγγελμά, του ο de facto αρχηγός του συριακού κράτους Σάρα υποσχέθηκε πως θα «λογοδοτήσουν» οι δράστες εγκλημάτων εναντίον Δρούζων, καταδίκασε «τη στοχοποίηση μεγάλης κλίμακας πολιτικών και κυβερνητικών υποδομών» στη Συρία από τον στρατό του Ισραήλ, ενώ εξήρε τη μεσολάβηση των ΗΠΑ, της Τουρκίας και αραβικών κρατών, που κατ’ αυτόν «έσωσε την περιοχή από άδηλη τύχη».
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Καλούν τη Δαμασκό να αποσύρει τον στρατό της από τη Σουέιντα
Τραμπ: Σύντομα θα ανακοινώσω δασμούς σε 150 χώρες με κοινό συντελεστή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, Alpha Bank, Πειραιώς, LAMDA, Motor Oil, ΟΠΑΠ, Apple, Amazon, Tesla
- Παναγιώτα Διαμαντή: Πώς το όραμα μιας δασκάλας δίνει «Νέα Ζωή στο Χωριό» και σώζει σχολεία
- Ο πρίγκιπας Άντριου, ο Ρουβίκωνας και οι πέφτουλες
- Ευρωπαϊκό Δικαστήριο & κράτος δικαίου: Γιατί η Ελλάδα καταδικάζεται συνεχώς για τις ίδιες παραβιάσεις – Σε ποια θέση βρίσκεται
