• Διεθνής πολιτική

    Πριγκόζιν: Ιδανική επιλογή είναι να ανακοινωθεί το τέλος του επίθεσης στην Ουκρανία

    • NewsRoom
    Γεβγκένι Πριγκόζιν

    Γεβγκένι Πριγκόζιν


    Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ιδρυτής της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, ζήτησε με ανάρτησή του στο Telegram τον τερματισμό των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία από τον Ρώσο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

    Όπως ανέφερε ο Πριγκόζιν, η Μόσχα έχει εκπληρώσει τους στόχους της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης». Κατά τον ίδιο, θα πρέπει τώρα να επικεντρωθεί στην εδραίωση των εδαφών που έχει καταλάβει.

    «Για τις Αρχές και την κοινωνία στο σύνολό της είναι σήμερα αναγκαίο να μπει ένα πλήρες τέλος στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Η ιδανική επιλογή είναι να ανακοινωθεί το τέλος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και να ενημερωθούν άπαντες ότι η Ρωσία έχει επιτύχει τα αποτελέσματα που σχεδίαζε και υπό μία έννοια πράγματα τα πετύχαμε».

    «Η Ρωσία απέκοψε την (πρόσβαση της Ουκρανίας στην) Αζοφική Θάλασσα και ένα μεγάλο κομμάτι της Μαύρης Θάλασσας, κατέλαβε ένα μεγάλο κομμάτι του ουκρανικού εδάφους και δημιούργησε έναν χερσαίο διάδρομο προς την Κριμαία. Τώρα μόνον έναν πράγμα απομένει: Nα εδραιώσουμε τα ερείσματά μας στα εδάφη που ήδη έχουμε», επισήμανε ο αρχηγός της Wagner.

    Διαβάστε επίσης

    Ρωσία: Οι μισθοφόροι της Βάγκνερ κατέλαβαν άλλες δύο περιοχές στο Μπαχμούτ

    Μακρόν: Ενημέρωσε τον Ζελένσκι για τις συζητήσεις του με τον Κινέζο πρόεδρο

    Μεντβέντεφ: Θα εξαφανίσουμε την Πολωνία και τον «ηλίθιο» πρωθυπουργός της



    ΣΧΟΛΙΑ