ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σε τηλεοπτική συνάντηση με εκπαιδευτικούς την Τετάρτη ότι η Ρωσία έχει “μεγάλο σεβασμό” για τον ουκρανικό λαό, παρά την “τρέχουσα κατάσταση”.
Αναφερόμενος στις τέσσερις εν μέρει ελεγχόμενες από τη Ρωσία ουκρανικές περιοχές που προσάρτησε (Χερσώνα, Ζαπορίζια, Ντονέτσκ, Λουχάνσκ), ο Πούτιν ανέφερε ότι αναμένει η κατάσταση εκεί να “σταθεροποιηθεί”, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι υπέγραψε διάταγμα με το οποίο έκανε “διορθώσεις” στη μερική επιστράτευση που ανακοίνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου.
Ο Πούτιν σημείωσε ότι το διάταγμα θα αναβάλει την επιστράτευση για πρόσθετες κατηγορίες φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι εγγεγραμμένοι σε αναγνωρισμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια, και ορισμένων μεταπτυχιακών φοιτητών.
Διαβάστε επίσης
Πόλεμος στην Ουκρανία: Για «σημαντική πρόοδο» στο νότο και στα ανατολικά κάνει λόγο ο Ζελένσκι
ΕΕ: Συμφωνία για το όγδοο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- The Mononews Quiz 20/3/2026
- Ασήμι: Εκτινάσσεται η ζήτηση από την Κίνα με ρεκόρ εισαγωγών – 470 τόνοι σε μόλις έναν μήνα!
- WSJ: Η Ουάσινγκτον στέλνει μαχητικά αεροσκάφη κατά των ιρανικών πλοίων για την απελευθέρωση των Στενών του Ορμούζ
- Μήνυμα της ΑΑΔΕ σε 1,5 εκατ φορολογούμενους – Τα SOS στις προσυμπληρωμένες οι φορολογικές δηλώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.