ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ουκρανία: Εκρήξεις στη Μικολάγιφ – Ζούμε ίσως τις τελευταίες ημέρες μας, λένε οι πολιορκημένοι στρατιώτες στη Μαριούπολη
Περίπου 80 άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 450 τραυματίστηκαν στην πόλη Μικολάγιφ, στη νότια Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχός της.
Ο Ολεξάντρ Σενκέβιτς υποστήριξε επίσης, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ότι η Ρωσία χρησιμοποίησε βόμβες διασποράς στο Μικολάγιφ. Δεν παρουσίασε κάποια απόδειξη, είπε μόνο ότι υπάρχει «τεράστιος αριθμός βομβών διασποράς που είναι διασκορπισμένες στην πόλη».
Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό από άλλη πηγή. Η Ρωσία διαψεύδει ότι χρησιμοποιεί τέτοιες βόμβες ή ότι στοχοθετεί αμάχους.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Γιατί αύξησε την ετοιμότητα του Πολεμικού Ναυτικού της
Μπόρις Τζόνσον: Δεν στοχεύουμε στην αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ
- Η Celestyal εισάγει tablets στις καμπίνες, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επιβατών
- Χρηματιστήριο: Το 60% των συναλλαγών στις τράπεζες, βγάζει αντίδραση η Μetlen που κοιτάζει τα 45, στα 33 η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μετά από 26 χρόνια
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.