ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Παλαιστινιακή Αρχή κάλεσε σήμερα την Ουάσινγκτον να “ανακαλέσει την απόφασή της” μετά την άρνησή της να χορηγήσει θεώρηση εισόδου στην παλαιστινιακή αντιπροσωπεία που πρόκειται να μεταβεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας η Γαλλία αναμένεται να υποστηρίξει την αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους.
“Η παλαιστινιακή προεδρία εξέφρασε τη βαθιά λύπη και έκπληξή της για (αυτήν) την απόφαση (η οποία) αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο”, αναφέρει ανακοίνωση που αναπαρήγαγε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa, υπενθυμίζοντας ότι η Παλαιστίνη είναι μέλος παρατηρητής του ΟΗΕ.
“Η προεδρία ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της να μην χορηγήσει βίζα στην παλαιστινιακή αντιπροσωπεία (που πρόκειται) να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στις συνεδριάσεις της Γενικής Συνέλευσης” η οποία έχει προγραμματιστεί τον Σεπτέμβριο, προστίθεται στο κείμενο.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενης κολυμβήτριας στην Αγία Τριάδα
Στήριξη Βαρθολομαίου στον Δαμιανό: Είναι ο νόμιμος και κανονικός Αρχιεπίσκοπος της Ιεράς Μονής Σινά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράτο: Δολοφονίες, μαφία, εμπρησμοί – H σκοτεινή πλευρά της μόδας στην καρδιά της Ευρώπης
- Σωτήρης Φέλιος: Η Ιταλίδα της Όπερας από τη Συλλογή Σοφρά
- Πώς βλέπει το Μαξίμου το ενδεχόμενο κόμμα Καρυστιανού» – Πώς αλλάζει το πολιτικό σκηνικό
- EFA Group: Οι εξαγορές, οι συνεργασίες με Metlen και Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και οι νέοι επενδυτές