ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία διπλασίασε τον αριθμό των αεροπορικών επιδρομών εναντίον στρατιωτικών θέσεων και πολιτικών υποδομών της Ουκρανίας σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε την Πέμπτη ο Ουκρανός στρατιωτικός αξιωματούχος Oleksiy Hromov, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
“Τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα του εχθρού αποφεύγουν να πετούν στην εμβέλεια της αεράμυνάς μας και ως εκ τούτου η ακρίβεια αυτών των χτυπημάτων είναι χαμηλή”, δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε επίσης
Γκουτέρες: Άμεση παύση της στρατιωτικής δραστηριότητας γύρο από το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια
Ρωσία: Η Ελβετία δεν είναι πλέον ουδέτερη, δεν μπορεί να ενεργήσει ως ενδιάμεσος με την Ουκρανία
Όλαφ Σολτς: Πιθανή η εφαρμογή πλαφόν στις τιμές πετρελαίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Leyton: Eισέρχεται στην ελληνική αγορά με την ίδρυση της Leyton Hellas
- Το νέο νομοσχέδιο Πιερρακάκη για τον παράνομο τζόγο – «Μπλόκο» σε παράνομες ιστοσελίδες και βαριές ποινές σε influencers
- Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου IMITHEA με τη Roche Diagnostics
- Γιόχαν Βάντεφουλ (Γερμανός ΥΠΕΞ): Στρατηγικό σημείο αναφοράς η Ελλάδα για συνομιλίες για τις αμυντικές σχέσεις και την ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.