ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής του επιτελείου του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η χρήση δυτικών όπλων για να πλήττονται στόχοι εντός της Ρωσίας ήταν μια ζωτικής σημασίας απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στην τακτική αεροπορία της Μόσχας και στις δυνατότητές της να επιχειρεί στις παραμεθόριες περιοχές.
«Αυτό θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του πολέμου, τον σχεδιασμό των αντεπιθέσεων και θα αποδυναμώσει τις δυνατότητες των Ρώσων να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους στις παραμεθόριες περιοχές», δήλωσε ο Άντριι Γιερμάκ σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.
Διαβάστε επίσης:
ΑΔΜΗΕ: Εξοικονόμηση 30% στους λογαριασμούς ρεύματος στην Κύπρο από τη διασύνδεση με Ελλάδα
ΗΠΑ: Σε χαμηλό άνω των τριών ετών οι ανοικτές θέσεις εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.