ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν από ρωσικό πλήγμα κατά σταθμού ανθρωπιστικής βοήθειας στην νότια Ουκρανία, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διευθυντής των υπηρεσιών της ουκρανικής προεδρίας Κίριλο Τιμοσένκο.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπιλοζέρκα, δυτικά της πρόσφατα απελευθερωμένης Χερσώνας. Στο σημείο γινόταν διανομή ψωμιού.
Τα Ηνωμένα Εθνη έχουν ανακοινώσεις ότι περισσότεροι από 16.000 πολίτες έχουν σκοτωθεί από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Ουκρανία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Η Ρωσία προσπαθεί να εξαντλήσει την αεράμυνα της Ουκρανίας
Το «χαστούκι» Μπάιντεν σε Ερντογάν στο Μπαλί και η αμηχανία του Τούρκου προέδρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζουν ανάμεσά μας: Ο τζίτζιρας, ο μίτζιρας, η Μαρία η βιοσυντονίστρια, η Θεοδώρα η άστεγη και κάποιοι που πάνε ταξίδι για δουλειές
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026, 4ο ετάπ: Από Αταλάντη – Πάρνηθα
- Τραμπ: Περιμένει «απόψε» απάντηση του Ιράν στην πιο πρόσφατη αμερικανική πρόταση
- ΟΟΣΑ: Ρεκόρ Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στην Ελλάδα το 2025 – Σε ποιους κλάδους κατευθύνονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.