ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος πρόεδρος συζήτησε με τον Πούτιν τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και την ανθρωπιστική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο έδαφος. Ο Ερντογάν υποστήριξε, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, ότι η δήλωση για μόνιμη κατάπαυση πυρός με την Ουκρανία θα ανοίξει τον δρόμο για μακροπρόθεσμη λύση.
Παράλληλα, ο Ερντογάν τόνισε την ανάγκη παρακολούθησης της ανθρωπιστικής κατάστασης στο έδαφος, με την αποτελεσματική λειτουργία των ανθρωπιστικών διαδρόμων και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Νωρίτερα πάντως, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε ότι μια συνάντηση μεταξύ Βλαντίμιρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα πραγματοποιηθεί μόνο για να σφραγίσει μια συγκεκριμένη συμφωνία.
«Δεν υπάρχουν εμπόδια για τη διοργάνωση μιας τέτοιας συνάντησης εφόσον δεν θα γίνει μόνο για να υπάρξει μια συνάντηση· θα πρέπει να σφραγίσει συγκεκριμένες συμφωνίες τις οποίες επεξεργάζονται αυτή τη στιγμή οι δύο αντιπροσωπείες», δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Διαβάστε επίσης
Τουλάχιστον 21 νεκροί από πυρά ρωσικού πυροβολικού κοντά στο Χάρκοβο
Ουκρανία: Από τα ερείπια του θεάτρου στη Μαριούπολη έχουν ανασυρθεί ζωντανοί 130 άνθρωποι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citigroup: Εξετάζει mega deal στον τραπεζικό κλάδο – Στροφή σε εξαγορές μετά τον μετασχηματισμό
- VW: Στροφή στην αμυντική βιομηχανία με Iron Dome – Στο τραπέζι η διάσωση 2.300 θέσεων εργασίας
- ΗΠΑ: Περισσότεροι από 300 Αμερικανοί στρατιωτικοί έχουν τραυματιστεί από την έναρξη του πολέμου κατά του Ιράν
- Αυστρία: Απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 14 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.