ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρώτη κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από το σημερινό πλήγμα της Ρωσίας στην πόλη Πολτάβα αυξήθηκε σε 47, ενώ οι τραυματίες ανήλθαν στους 206.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ρωσική πυραυλική επίθεση ενώ τραυματίστηκαν περισσότεροι από 180 στην πόλη Πολτάβα της Ουκρανίας την Τρίτη.
Ο Ζελένσκι είχε ανακοινώσει επίσης ότι οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν την πόλη με δύο βαλλιστικούς πυραύλους, προκαλώντας ζημιές σε ένα κτίριο του Ινστιτούτου Επικοινωνιών.
Διαβάστε επίσης:
Θοδωρής Λιβάνιος: Ρύθμιση οφειλών σε ΟΤΑ μέχρι και 60 δόσεις – Τι ισχύει για ζώα συντροφιάς
Νέα Μάκρη: Χειροπέδες σε γιατρό και τη σύντροφό του για εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση
Υπουργείο Εσωτερικών: Μπόνους παραγωγικότητας στο δημόσιο και επιτάχυνση προσλήψεων στα δύο ν/σ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.