ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν χθες Σάββατο την κατάρρευση τμήματος από το στέγαστρο του γηπέδου της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας AZ Αλκμααρ, χωρίς να υπάρξουν θύματα, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος στις κερκίδες.
Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από τις ζημιές στο στάδιο AFAS, χωρητικότητας 17.000 ανθρώπων, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από 13 χρόνια στην περιφέρεια του Άλκμααρ, στο βόρειο τμήμα της Ολλανδίας.


«Εκπλαγήκαμε. Είμαστε σοκαρισμένοι, αλλά και καθησυχασμένοι από το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε», αντέδρασε ο γενικός διευθυντής της AZ Άλκμααρ, Ρόμπερτ Ένχορν.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής σημείωσε ότι το θέμα αυτό θα ερευνήσουν ειδικοί. «Το γήπεδο δεν θα φιλοξενήσει κανέναν αγώνα έως ότου είναι ασφαλές», πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απεργία σήμερα σε λιμάνια, τρένα και Προαστιακό – Δεμένα τα πλοία σε επτά λιμάνια, ποια επηρεάζονται
- Εκλογές στο Ισραήλ: Στρυμωγμένος και οργισμένος ο Νετανιάχου παρά τη νίκη – Ξεκίνησε τις συναντήσεις ο Άιζενκοτ
- Ορμούζ: Τέσσερα πετρελαιοφόρα δεξαμενόπλοια στις φλόγες αφού χτυπήθηκαν από νάρκες
- Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Η απάντηση της Ελλάδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.