ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Μητσοτάκη με Βάντεφουλ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι παρούσα στη Μέση Ανατολή μετά από μία ειρηνευτική συμφωνία
Το Ισραήλ μπορεί να υπολογίζει στην στήριξή μας, υπογράμμισε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και διαβεβαίωσε ότι γίνονται παραδόσεις όπλων προς τον ισραηλινό στρατό «και θα συνεχιστούν».
«Θέλουμε κατάπαυση του πυρός. Δεν θα δεχθούμε όμως το Ιράν να επιτίθεται στο Ισραήλ. Αυτό πρέπει να σταματήσει», δήλωσε ο Όλαφ Σολτς από το βήμα της Bundestag και επανέλαβε την αλληλεγγύη της κυβέρνησής του προς το Ισραήλ.
«Αλληλεγγύη σημαίνει επίσης ότι δίνουμε στο Ισραήλ την δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Για αυτό και έχουμε προμηθεύσει όπλα στο παρελθόν και οι Ισραηλινοί μπορούν να βασίζονται σε εμάς και για το μέλλον. Έχουν παραδοθεί όπλα και θα παραδοθούν και στη συνέχεια», τόνισε ο κ. Σολτς, απορρίπτοντας την κριτική ότι η κυβέρνηση εμποδίζει τους τελευταίους μήνες την αποστολή οπλικών συστημάτων στο Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης:
Δυτική Μακεδονία: Τα έξι υποψήφια εταιρικά σχήματα για την κατασκευή των νέων φοιτητικών εστιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιλανθρωπικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για καλό σκοπό Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ»
- Reuters: Πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να πλήξει τα πυρηνικά του Ιράν
- Χρηματιστήριο: Profit taking στην Cener, βάση πάνω από τα 18 για ΔΕΗ, επαναφορά στα 13 για Allwyn
- Νέα διαδικτυακή απάτη στη Ρόδο με «δόλωμα» τον Σπύρο Λάτση – Υπόσχονται ψεύτικες δωρεές 1 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.