ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έπειτα από δύο συνεχόμενες ημέρες θανάτων ρεκόρ από την Covid-19 στη Βραζιλία, ο πρόεδρος Ζαϊχ Μπολσονάρου είπε σήμερα στους Βραζιλιάνους να σταματήσουν να «κλαψουρίζουν» και να προχωρήσουν μπροστά, στις τελευταίες δηλώσεις του κατά των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και υποτίμησης της σοβαρότητας της πανδημίας.
«Αρκετά με την γκρίνια και το κλαψούρισμα. Πόσο καιρό θα συνεχιστεί το κλάμα;», είπε ο Μπολσονάρου στο πλήθος, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης. «Πόσο καιρό θα κάθεστε στο σπίτι και θα κλείνετε τα πάντα; Κανείς δεν μπορεί να το ανεχθεί πλέον. Λυπούμαστε για τους θανάτους, ξανά, όμως χρειαζόμαστε μια λύση».
Το δεύτερο κύμα της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή νέων περιορισμών στην πρωτεύουσα Μπραζίλια και τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Σάο Πάολο. Σήμερα, το Ρίο ντε Τζανέιρο ανακοίνωση την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και το κλείσιμο νωρίτερα των εστιατορίων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Μέχρι 31/10 μετατίθεται η προθεσμία για αίτηση εναλλακτικής φορολόγησης συνταξιούχων εξωτερικού
- EE: Σταθερός ο εφοδιασμός φυσικού αερίου προς το παρόν
- Η επόμενη μέρα στην Αυστραλία από την κυβερνοεπίθεση του ΑΙ agent της OpenAI – Ειδική νομοθεσία για την ΤΝ
- Μαζωνάκης: Η νοσηλεύτρια «καίει» τη γιατρό – «Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με αφόρτιστο απινιδωτή»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.