ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πετρελαϊκές εταιρείες σταδιακά αλλά σταθερά εγκαταλείπουν δραστηριότητες στη Βόρεια Θάλασσα τις τελευταίες δεκαετίες.
Ο αμερικανός εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αξίωσε μέσω Truth Social η βρετανική κυβέρνηση να «ανοίξει» τη Βόρεια Θάλασσα, να «ξεφορτωθεί τις ανεμογεννήτριες», σχολιάζοντας ανακοίνωση αμερικανικής πετρελαϊκής εταιρείας πως αποσύρεται από την περιοχή αυτή, την οποία παρέθεσε.
Πετρελαϊκές εταιρείες σταδιακά αλλά σταθερά εγκαταλείπουν δραστηριότητες στη Βόρεια Θάλασσα τις τελευταίες δεκαετίες. Η παραγωγή αργού έχει υποχωρήσει από την κορύφωσή της στα 4,4 εκατ. βαρέλια την ημέρα στις αρχές της χιλιετηρίδας σε περίπου 1,3 εκατ. βαρέλια την ημέρα σήμερα.
Κατά την άποψη του κ. Τραμπ, η Βρετανία κάνει «πολύ μεγάλο λάθος».
Διαβάστε επίσης
Πολιτική κρίση στη Νότια Κορέα: Θρίλερ με τη σύλληψη του παυθέντος προέδρου Γιουν
Άδωνις Γεωργιάδης: Τι σηματοδοτούν οι επισκέψεις του στις γιορτές
Ο Εμμανουήλ Παπαγιαννάκης οδηγεί το λιμάνι της Ριέκα σε συνεχή ρεκόρ διακίνησης κοντέινερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- The Riders: Ποιος Έλληνας ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία του Μπραντ Πιτ
- Ένταση στην Βουλή μεταξύ Μαρινάκη – Τζανακόπουλου για το Alitheia Forum – «Ήσασταν στην κυβέρνηση που έχει πάει δημοσιογράφους στο αυτόφωρο»
- Lukoil: Απομειώσεις ύψους $19,8 δισ. μετά την ένταξη στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ
- Ιράν: Συνεχίζει τις επιθέσεις στον Κόλπο, καθώς ο πόλεμος πλησιάζει τις τρεις εβδομάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.