ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στην Μέση Ανατολή προειδοποίησε σήμερα κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή ότι «δεν θα είναι ευχάριστο», αν οι όμηροι που κρατούνται στην Γάζα δεν απελευθερωθούν πριν από την ορκωμοσία του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ.
Ο Στιβ Γουίτκοφ, που θα γίνει επισήμως απεσταλμένος της Ουάσινγκτον στην Μέση Ανατολή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Τραμπ, δήλωσε πως ελπίζει και προσεύχεται να υπάρξει εκεχειρία στην Γάζα ανάμεσα στην Χαμάς και το Ισραήλ πριν από τις 20 Ιανουαρίου.
«Ακούσατε τι είπε ο πρόεδρος. Καλύτερα να απελευθερωθούν», είπε αναφερόμενος στον Τραμπ.
«Ακούστε τι λέει ο πρόεδρος. Δεν θα είναι ευχάριστο να μην απελευθερωθούν», δήλωσε ο Γουίτκοφ απαντώντας σε ερωτήσεις του Reuters στο περιθώριο συμποσίου για το bitcoin στο Αμπού Ντάμπι.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος έχει δηλώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι αν οι όμηροι δεν απελευθερωθούν πριν από την ορκωμοσία του, «θα γίνει χαμός».
Διαβάστε επίσης
Γερμανία: To Ισραήλ δεν διαπράττει «γενοκτονία» στη Γάζα
Γάζα: Πρωτοβουλία μεσολάβησης μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ αναλαμβάνει το Κατάρ
Γκουτέρες: Η Γάζα έχει το μεγαλύτερο αριθμό ακρωτηριασμένων παιδιών ανά κάτοικο στον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα εποχή στη διαχείριση και στη θεραπεία της Νόσου Alzheimer
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Live η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή
- Κεραμέως: Επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε 500.000 εργαζόμενους από τον Οκτώβριο
- Βάσια Αναστασίου: Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα κόμμα με το οποίο θα μπορούσαμε να συζητήσουμε προγραμματικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.