ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Χρειαζόμαστε τη Γροιλανδία για τη διεθνή ασφάλεια. Τη χρειαζόμαστε. Πρέπει να την αποκτήσουμε», δήλωσε εκ νέου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ραδιοφωνική συνέντευξη που μεταδόθηκε την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν από την επίσκεψη του αντιπροέδρου Τζέι Ντι Βανς στο αυτόνομό αυτό έδαφος της Δανίας.
«Αυτό είναι ένα νησί που χρειαζόμαστε από αμυντική και επιθετική άποψη», επέμεινε ο πρόεδρος Τραμπ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Βινς Κογκλιανέζ.
«Δεν μου αρέσει να το λέω έτσι, αλλά θα πρέπει να την πάρουμε» αυτή την τεράστια περιοχή της Αρκτικής, συνέχισε ο Τραμπ.
Διαβάστε επίσης:
Ιταλία: Αυξάνονται τα ποσοστά της φτώχειας – Υπό πίεση η Μελόνι
Μαρκ Ρούτε: Η απάντηση του ΝΑΤΟ σε επίθεση εναντίον της Πολωνίας, θα ήταν καταστροφική
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα 880 ευρώ ο κατώτατος μισθός, οι ανακοινώσεις στο υπουργικό συμβούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- METLEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα αντέξετε με αυτά που θα διαβάσετε και ποιο είναι τώρα το απόλυτο trade με οδηγό της Goldman
- Γιατί το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» κινδυνεύει να αποτύχει
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Μεγαλώνει το χάσμα – Τα τρία σημεία διαφωνίας που… ρίχνουν το έργο στα βράχια
- Sea-Intelligence: Αυξήθηκαν οι ρύποι από τις επιθέσεις των Χούθι και τον περίπλου της Αφρικής από τα πλοία κοντέινερ
