ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπουργούς Εξωτερικών του Βελγίου, Φιλίπ Γκοφάν (Philippe Goffin), και του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν (Jean Asselborn), πραγματοποίησε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν η αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού και η ανάκαμψη των οικονομιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει τον πόλεμο χωρίς να ανοίξει το στενό του Ορμούζ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.