ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ διατηρεί «το δικαίωμα να επαναλάβει τον πόλεμο» κατά της Χαμάς οποιαδήποτε στιγμή με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως προβλέπει η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που τίθεται σε εφαρμογή αύριο, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Οπως σας υποσχέθηκαν, αλλάξαμε την όψη της Μέσης Ανατολής και, κατά συνέπεια, η Χαμάς μένει ηττημένη και απομονωμένη», δήλωσε στο τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Νετανιάχου υποσχόμενος παράλληλα την επιστροφή «όλων των ομήρων» που κρατούνται στην Λωρίδα της Γάζας.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Έρχεται ο «τσάρος των συνόρων» – Απελάσεις 700.000 μεταναστών, αμέσως μετά την ορκωμοσία
Ισπανία: Κατέρευσε τελεφερίκ σε χιονοδρομικό κέντρο – Δεκάδες τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η Ε.Ε. για πρώτη φορά αποκτά ενιαία πολιτική για τον τουρισμό
- Βουλή: Διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες το 2019
- Παύλος Μυλωνάς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων εξαγορών από την Εθνική με κεφάλαια 2 δισ. ευρώ
- ΠΑΣΟΚ: Μετά το «μη γίνεσαι Λαφαζάνης» του Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη, ψηφίζει διατάξεις για την προστασία των συνεπών δανειοληπτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.