ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ για την εκπλήρωση των στόχων του να καταστρέψει τη Χαμάς και να πάρει πίσω τους ομήρους που κρατούνται από τους Παλαιστίνιους ενόπλους αλλά οι σύμμαχοι διαφωνούν ως προς το τί θα μπορούσε να ακολουθήσει τον πόλεμο στη Γάζα, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Επαναλαμβάνοντας την παλαιότερη άρνησή του να δεχθεί την επαναφορά της διακυβέρνησης της Γάζας από την υποστηριζόμενη από τη Δύση Παλαιστινιακή Αρχή υπό την ηγεσία του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, ο Νετανιάχου δήλωσε σε ανακοίνωση ότι η Γάζα “δεν θα είναι ούτε Χαμάς-σταν ούτε Φάταχ-σταν”.
Η Φάταχ είναι η παράταξη του Αμπάς.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Κυβερνοεπίθεση κατά της Kyivstar
Τουρκία: Δόθηκε η άδεια για την ανάθεση της λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού στο Άκουγιου
Ο Μπάιντεν εξασφάλισε δωρεές $15 εκατ. για την προεκλογική εκστρατεία του στο Λος Άντζελες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Ιταλία: Ο Γκασλί στην pole
- Τραμπ: Έτοιμος να αρχίσει τα έργα και για την «αψίδα του θριάμβου» στην Ουάσιγκτον
- ΗΠΑ: Χτυπήσαμε τρία ιρανικά πετρελαιοφόρα – «Για κάθε δύο πλοία μας, καταστρέφουμε περισσότερα δικά σας»
- Χατζηδάκης για τραγωδία στην Τανάγρα: Όλοι οι Έλληνες είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια των δύο πιλότων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.