ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υπηρεσίες του μεγαλύτερου διαχειριστή της κινητής τηλεφωνίας στην Ουκρανία, της Kyivstar, έχουν παραλύσει έπειτα από κυβερνοεπίθεση, ανακοίνωσε ο όμιλος, την ώρα που η Ουκρανία καταγγέλλει ότι πέφτει συνεχώς θύμα των Ρώσων χάκερ.
«Σήμερα το πρωί γίναμε στόχος μεγάλης επίθεσης κυβερνοπειρατών. Προκάλεσε τεχνική βλάβη που κατέστησε προσωρινά μη διαθέσιμες τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Kyivstar που αναρτήθηκε στο Facebook.
Διαβάστε επίσης:
Ο Μπάιντεν εξασφάλισε δωρεές $15 εκατ. για την προεκλογική εκστρατεία του στο Λος Άντζελες
Γιάννης Ασσαέλ: Ποιος είναι ο Έλληνας «genius» της Google – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης για ελεύθερους επαγγελματίες: Καταργούνται τα κριτήρια του κύκλου των εργασιών και της μισθοδοσίας του προσωπικού
- Γιάννης Σαχίνης: Τεράστια η προσφορά των Υδραίων στην ελληνική ναυτιλία και στο ελληνικό έθνος
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στην Τανάγρα
- Τασούλας για την τραγωδία στην Τανάγρα: «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια των δύο Αξιωματικών»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.