ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς αποτρέπει μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης των ομήρων στη Γάζα, και ότι το Ισραήλ δεν έχει αλλάξει καμιά από τις προϋποθέσεις που έχει θέσει.
Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ παραμένει στους όρους της αρχικής πρότασης, η οποία περιλαμβάνει τη διασφάλιση της απελευθέρωσης του μέγιστου αριθμού ομήρων που παραμένουν εν ζωή, τον ισραηλινό έλεγχο του μεθοριακού διαδρόμου μεταξύ Γάζας και Αιγύπτου και την παρεμπόδιση Παλαιστινίων μαχητών και όπλων να επιστρέψουν στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Διαβάστε επίσης:
Νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του Υπερταμείου: Οι θέσεις των φορέων
Deadpool & Wolverine: Είναι η μεγαλύτερη πρεμιέρα της χρονιάς με κέρδος 211 εκατομμύρια
Γκουτέρες (OHE): Έκκληση για «πλήρη διαφάνεια» στις εκλογές της Βενεζουέλας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλληνες εφοπλιστές: Πρωτιά με παραγγελίες τάνκερ σχεδόν 40 δισ. δολαρίων
- Εμπόριο στην Ευρωζώνη: Απώλειες €1 δισ. τον Απρίλιο λόγω ενέργειας – Πώς πέρασε από το πλεόνασμα στο έλλειμμα
- ΑΔΜΗΕ: Ανώτατη τιμή στο book η σημερινή τιμή κλεισίματος, τα σενάρια για το discount
- Olympia Dialogues: Η ανανέωση της Ευρώπης και ο καθοριστικός ρόλος που έχει να διαδραματίσει η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.