ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Υεμένης, ο Ρασάντ αλ Αλίμι, κάλεσε σήμερα σε γενική επιστράτευση κατά των φιλοϊρανών ανταρτών Χούθι, οι οποίοι έχουν κλιμακώσει τις επιθέσεις τους εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων και της Σαουδικής Αραβίας – συμμάχου της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Υεμένης.
Ο Ρασάντ αλ Αλίμι δεσμεύτηκε επίσης πως θα προσφέρει γενική αμνηστία σε όσους μαχητές εγκαταλείψουν τις δυνάμεις των Χούθι από αύριο, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.
Η Υεμένη βυθίστηκε ξανά στη δίνη του πολέμου τον Ιούλιο, ύστερα από αρκετά χρόνια ηρεμίας, καθώς σύρθηκε στην περιφερειακή σύγκρουση που πυροδοτήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου με την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν.
Διαβάστε επίσης
Σαουδική Αραβία: Άλμα στις εξαγωγές πετρελαίου τον Σεπτέμβριο, παρά την κλιμάκωση της έντασης
ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε σπείρα με «μαϊμού» υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ – Απέσπασαν πάνω από €700.000
Γεραπετρίτης: Συναντήσεις με τους ΥΠΕΞ της Βραζιλίας και της Ερυθραίας στη Νέα Υόρκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άλμα 0,9% για τον Dow Jones, θετική η εβδομάδα για τους τρεις δείκτες
- Πετρέλαιο: Υποχώρηση άνω του 2%, στα 104 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Ιράν: «Κλειστό το Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν όλοι οι όροι μας» – Χωρίς υποχωρήσεις για τα πυρηνικά
- ΗΠΑ: Ξεπέρασε το 5,5% η απόδοση του 30ετούς αμερικανικού κρατικού ομολόγου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.