• Διεθνής πολιτική

    Ο Putin πιο ισχυρός άνθρωπος του πλανήτη ! (Video)

    • NewsRoom
    Πούτιν

    Βλαντίμιρ Πούτιν


    Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά ως η πλέον ισχυρή προσωπικότητα στον πλανήτη, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του αμερικανικού περιοδικού Forbes.

    Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, και ακολουθεί στην τρίτη θέση ο  πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama.

    Τέταρτος στη λίστα βρίσκεται ο Πάπας Φραγκίσκος, καθώς είναι ο πνευματικός ηγέτης περισσότερο του ενός δισεκατομμυρίου καθολικών. Στο νούμερο 32 της λίστας βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος της Wal-Mart Stores, στην οποία απασχολούνται απασχολεί 2,2 εκατομμύρια εργαζόμενους.

    Ο Bill Gates βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας, ενώ ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ βρίσκεται στη θέση με τον αριθμό 14.

    Τέλος ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν κατέχει την 46η θέση, καθώς έχει σχεδόν απόλυτο έλεγχο πάνω στις ζωές των 25 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν στη χώρα του.

    Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι οι  άνδρες και οι γυναίκες που εμφανίζονται στην ετήσια κατάταξη του Forbes με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου αποτελούν το 0.00000001% του παγκόσμιου πληθυσμού.



    ΣΧΟΛΙΑ