ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, στον λόγο της σήμερα στην γερουσία της Ρώμης, τόνισε ότι «προβλέπεται ήδη ότι η ίδια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Λίβανο, ενώ ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι ετοιμάζεται να πάει στην Παλαιστίνη και στο Ισραήλ, την ερχόμενη εβδομάδα».
«Και με την φυσική παρουσία μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν», πρόσθεσε η Τζόρτζια Μελόνι.
«Θεωρώ ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει και μπορεί να παίξει έναν ρόλο και ότι πρέπει να αρχίσουμε ήδη να σκεφτόμαστε, με συγκεκριμένο τρόπο, τί θα πρέπει να συμβεί στην Γάζα, την επομένη της εκεχειρίας, πώς να συνοδεύσουμε, ουσιαστικά, την μετάβαση προς την επιλογή δυο λαών και δυο κρατών», τόνισε η Μελόνι.
Διαβάστε επίσης:
Johnson & Johnson: Αναβάθμισε τις προβλέψεις για τα κέρδη του 2024 σε 10,15 δολ/μετοχή
ΔΥΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα μητρώα παρόχων για το νέο πρόγραμμα πράσινων δεξιοτήτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- OpenAI: Νέο μοντέλο κυβερνοασφάλειας εν μέσω ανταγωνισμού με το Mythos
- Wall Street: Ράλι με φόντο Ορμούζ και πληθωρισμό – Ο S&P 500 μια «ανάσα» από ιστορικό υψηλό
- Πετρέλαιο: Βουτιά στα 91 δολάρια το βαρέλι για το WTI, κάτω από τα 95 δολάρια το Brent
- State Department: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες μεταξύ των πρεσβευτώ Ισραήλ και Λιβάνου υπό τον Ρούμπιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.