ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ενεργειακή κρίση και στην αναγκαία αντιμετώπισή της, αναφέρθηκε σήμερα η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλιας, Τζόρτζια Μελόνι, μέσω ανάρτησής της στο Facebook.
«Η ενεργειακή κρίση είναι μια ευρωπαϊκή υπόθεση και με αυτή την διαπίστωση πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τα Αδέλφια της Ιταλίας και οι Ευρωπαίοι Συντηρητικοί υποστηρίζουν ότι η πραγματική αποστολή τη ΕΕ θα έπρεπε να είναι να διαχειριστεί τις μεγάλες προκλήσεις της ηπείρου, που δύσκολα μπορούν να αντιμετωπιστούν, μεμονωμένα, από τις χώρες μέλη», τόνισε η νικήτρια των ιταλικών εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, η Τζόρτζια Μελόνι πρόσθεσε: «κινήσεις μεμονωμένων κρατών, με στόχο να εκμεταλλευτούν τα σημεία ισχύος τους, κινδυνεύουν να δημιουργήσουν παρεμβολή στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και να αλλοιώσουν την ευρωπαϊκή κοινή αγορά. Θα στηρίξουμε κάθε κίνηση η οποία θα αποσκοπεί στο να αποτρέψει φαινόμενα κερδοσκοπίας και αδικαιολόγητες αυξήσεις του κόστους της ενέργειας, όπως και μια κοινή πρωτοβουλία ουσιαστικής στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων».
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης σε Βουλευτές των ΗΠΑ: «Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Νέο κύμα καύσωνα προ των πυλών – Βοριάδες έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά, το δημόσιο χρέος έσπασε το φράγμα των 40 τρισ. δολαρίων
- Ντόναλντ Τραμπ: Κηρύσσει «οικονομικό πόλεμο άνευ προηγουμένου» στο Ιράν
- Flexopack: Το… κάστρο της οικογένειας Γκινοσάτη που έχει τα 6 από τα 9 μέλη του Δ.Σ και μοιράζεται 4,8 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.