ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι οι ηγέτες της Ε.Ε. υιοθέτησαν άμεσα τον πρώτο γύρο των κυρώσεων κατά της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία και υπογράμμισε ότι είναι έτοιμοι να κάνουν και περισσότερα εάν χρειαστεί.
“Είμαστε έτοιμοι να υιοθετήσουμε και νέες κυρώσεις, όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι”, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της διήμερης συνόδου κορυφής των ηγετών στις Βερσαλλίες, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο Μακρόν υπογράμμισε ότι το μήνυμα που έχουν στείλει οι ηγέτες στην Ουκρανία είναι ξεκάθαρο: “Ο δρόμος προς την Ευρώπη είναι ανοιχτός”, δήλωσε.
Σημείωσε εξάλλου ότι η Ευρώπη θα βοηθήσει την Ουκρανία να χτίσει και πάλι ότι κατέστρεψε η Ρωσία κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία-δημοσκόπηση: Νικητής ο Εμανουέλ Μακρόν με το 59% των ψήφων
Άμεση κατάπαυση του πυρός ζήτησαν Μακρόν και Σολτς από τον Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.