ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία θα πρέπει να ζει με τον νέο κορονοϊό τουλάχιστον έως το επόμενο καλοκαίρι, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν.
Ο Μακρόν, που έκανε δηλώσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο, είπε επίσης ότι δεν υπάρχουν σχέδια, σε αυτή τη φάση, να περιοριστούν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που στοχεύουν στο να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Τεχνητής Νοημοσύνης WAICY Greece 2026 στο Κολλέγιο Αθηνών τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου
- Σύνταγμα: Οι φοιτητές έστησαν σκηνές και θα διανυκτερεύσουν μπροστά στη Βουλή
- Όμιλος Fourlis: Από τον μετασχηματισμό στη δημιουργία αξίας – Στόχος πωλήσεις €785–800 εκατ. και διπλάσια λειτουργικά κέρδη το 2029
- Opinion Poll: Πρώτη με 31,5% η ΝΔ στο λεκανοπέδιο Αττικής, προβάδισμα 14,6 μονάδων από την ΕΛ.Α.Σ και 21,3 από το ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.