ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα ξαναβρούμε τα έργα και οι αυτουργοί θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», υποσχέθηκε μέσω του Χ ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν μετά τη θεαματική διάρρηξη στο μουσείο του Λούβρου.
«Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, παντού, για να επιτευχθεί», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας μιλώντας για την «προσβολή μίας κληρονομιάς που αγαπάμε διότι είναι η Ιστορία μας».
Οκτώ κοσμήματα «ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας», ανάμεσά τους το διάδημα της αυτοκράτειρας Ευγενίας (συζύγου του αυτοκράτορα Ναπολέων Γ’, 1852-1870) και δύο περιδέραια, εκλάπησαν το πρωί από το μουσείο του Λούβρου, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Κάλεσε τον Τραμπ να ανεβάσει τους τόνους απέναντι στον Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι πραγματικά συμβαίνει στην Γροιλανδία
- Πρεμιέρα Πιερρακάκη στο τιμόνι του Eurogroup – Η «εξίσωση» με τους 6 υποψήφιους για την ΕΚΤ και οι απειλές Τραμπ για νέους δασμούς λόγω Γροιλανδίας
- Μαρία Καρυστιανού: Aγιαστούρα και πολιτική
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Optima, Aegean, Lamda, OΠΑΠ, Profile, Fourlis